Ofte stillede spørgsmål

Ordre

 

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse i din indbakke, skal du prøve at tjekke dit spam filter. Emails kan nogle gange havne i denne mappe. Hvis dette ikke er tilfældet er din ordre muligvis ikke gået igennem, du skal derfor kontakte os. Husk at betaling ikke bliver gennemført før vi sender din vare.

 

Jeg har en ændring til min ordre

Har du en ændring til din ordre, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt, så finder vi en løsning sammen. Vi kan dog desværre ikke garantere at vi kan nå at ændre i din ordre.

 

Hvordan betaler jeg?

Hos Legesiden kan du betale med: Dankort, VISA, VISA electron, MasterCard, Apple Pay, Google Pay samt MobilePay.

Vi hæver først beløbet på din konto når vi afsender din ordre.

 

Bruger Legesiden 2-faktor betaling?

Ja, fra 1/1-21 er det ved lov bestemt at ved enhver online betaling, skal der bruges 2-faktor betaling. Dette betyder at du skal bekræfte din betaling med f.eks. NemID. 
Se en guide til 2-faktor betaling ved at klikke her.

 

 

Levering

 

Jeg har ikke modtaget min pakke

Skulle din pakke ikke dukke op hos dig senest 3 hverdage efter bestilling, kan dette skyldes forsinkelser hos transport firmaet, eller usædvanlig travlhed på vores lager. Kontakt os endelig så vi kan lokalisere din pakke.

 

Hvor lang er leveringstiden?

Vi har en leveringstid der hedder 1 til 3 hverdage. Dog kan der på enkelte produkter være en længere leveringstid, dette vil fremgå på selve produktet.

 

Hvordan spore jeg min pakke?

Vi sender dig en mail med dit track and trace nummer, lige så snart vi sender din pakke afsted. Denne sendes til dig i samarbejde med Shipmondo.

 

Hvilket transportfirma sendes pakken med?

Vi afsender ordre med PostNord eller GLS. Du bestemmer helt selv hvilket transportfirma du ønsker at få din pakke leveret af. Der kan både vælges levering til pakkeshop, eller hjemmelevering.
 

Bemærk: Alle ordre bliver pakket og sendt i papæsker, der er derfor chance for at LEGO æsken bliver trykket/beskadiget under transport da denne er emballage. Er du samler bør du kontakte os inden du aflægger ordren. Vælger du at købe online, er det på egen risiko.

 

Returnering

 

Jeg har fortrudt mit køb

Du har i henhold til købeloven 14 dages returret fra den dag du modtager din pakke. Produktet kan sendes pakken retur til os, herefter vil vores kundeservice behandle den hurtigst muligt. Du kan bruge vores returportal under kontakt på vores webshop. Varen skal sendes direkte til Legesidens adresse. 
Varen som du sender tilbage skal pakkes forsvarligt ind, så denne ikke tager skade under transporten.

 

Kan jeg bytte, og hvor længe har jeg?

Vi tilbyder hos Legesiden 365 dages bytteservice, så du roligt kan bestille dine gaver i god tid. Du kan enten vælge at bytte til en anden vare, eller modtage et værdibevis. Hvis du ønsker at bytte varen til en anden, skal der indbetales porto til os. Kontakt os på kontakt@legesiden.dk, for betalingsinfo.

Hvis du ønsker at returnere en vare, bedes du bruge vores returportal som du finder under inderformation i menuen på vores webshop. Varen som du returnere skal være i original stand og emballage.

 

Der er en fejl i produktet

Hvis du oplever at dit køb ikke lever op til dine forventninger, så skal du endelig kontakte os, så finder vi en løsning på det. 

 

 

Rabatkoder

 

Hvordan bruger jeg en rabatkode?

Hvis du har en gyldig rabatkode, kan du indtaste denne i indkøbskurven. Vær opmærksom på store og små bogstaver.

Det er ikke muligt at bruge en rabatkode efter du har gennemført dit køb.

 

Kan jeg bruge en rabatkode på nedsatte varer?

Ja, du kan bruge rabatkoden selvom et produkt i forvejen er nedsat. Der kan dog være enkelte rabatkoder som ikke gælder på alle produkter. Dette vil fremgå når rabatkoden sendes ud.

 

 

Gavekort

 

Kan jeg købe et gavekort?

Ja, du kan sagtens købe et gavekort hos Legesiden. Du kan både vælge at modtage det digitalt, eller få fremsendt et fysisk gavekort.

Kontakt os hvis du ønsker at købe et gavekort.

 


Klik her for at se vores udvalg af LEGO® æsker

Legesiden ©2022