LEGO Entusiasterne Danmark


Vild med LEGO?

Hvis du er vild med LEGO ligesom vi er, og ikke allerede er medlem af Facebook gruppen i forvejen, vil vi klart anbefale dig at besøge dette, efterhånden store, klodssamfund.
LEGO Entusiasterne Danmark er en Facebook gruppe, bestående af en masse klodsglade mennesker, som samles i begejstring om den lille byggeklods. Her i gruppen deles der jævnligt fede billeder af medlemmers LEGO samlinger, opsætninger, LEGO byer samt MOC (my own creation - egne byg).

Du kan også være heldig at vinde en LEGO æske, der afholdes nemlig af og til giveaways i gruppen. Disse giveaways er for det meste sponsoreret af gruppens medlemmer som køber gruppens merchandise. Overskuddet fra salget af merchandise går nemlig til disse giveaways.

Det er også i denne gruppe at du lynhurtigt kan hente hjælp til ethvert LEGO relateret spørgsmål, alt efter om du søger et nummer på en gammel LEGO klods, eller om du vil ha inspiration til hvordan du kan opbevare/udstille dine egne LEGO sæt.

Tag et smut ind og mød administratorne Chris og Sandra, og de mere end 13.000 andre medlemmer.

Klik på billedet længere nede for at komme ind på gruppen.

 

 

 

 

LEGO entusiasterne Danmark
Gruppen blev oprettet i 2018, med det formål at samle flest mulige danske LEGO entusiaster, på det sociale medie Facebook.
Gruppens medlemstal stiger dag for dag, og har medlemmer i alle aldre, hvilket er skyld i at vi nu har mange tusinde medlemmer som alle nyder godt af hinandens opslag, om man laver MOCs eller bygger sæt købt i legetøjsbutikkerne. Vi har så stor succes med Facebook gruppen at der sælges merchandise. På den måde kan vi få mulighed for at lave nogle af Danmarks fedeste GIVEAWAYS hvor man kan vinde LEGO produkter!

Find gruppen på Facebook og bliv en del af det danske fællesskab omkring LEGO klodserne. Vi har medlemmer i alle aldre, der kan hjælpe med de fleste spørgsmål omkring LEGO. Du får ligeså information om begivenheder, udstillinger, produkter og meget meget mere.

 

 - Chris Veibel Sørensen, Administrator LED

 

 

 

 

- Årsminifigurer fra LEGO Entusiasterne Danmark.

 

Legesiden ©2023