Om Legesiden

Her hos Legesiden ELSKER vi LEGO®

 

Legesiden er startet af Line og Mathias. Vi bor i Frederiksværk, er gift, og har 3 skønne drenge. Line arbejder til hverdag som Socialrådgiver, og Mathias sejler som styrmand på et ERRV skib (Emergency rescue and response vessel) i Nordsøen.

 

Det er Mathias der er den store LEGO® nørd hjemme hos os, og Line fortæller ham tit at vi har rigeligt LEGO® (kan man ha' det?), men syntes samtidig at det er sjovt at være med en gang imellem.

 

Vi startede med at lege med tanken om en LEGO® webshop tilbage i oktober 2020, og blev så småt enige om at gå i gang. Line var dog lidt skeptisk, men Mathias overbeviste hende hurtigt om, at det var en knald god idé. Da hjemmesiden og alt det bagud liggende der skal være styr på for at åbne en webshop var klar, stod webshoppen færdig og parat til åbning den 9. april 2021.

 

Det er gået rigtigt godt (heldigvis for Mathias), og webshoppen får flere og flere ordrer for hver måned der går, og dette er vi super glade for. Det er ikke ALT man kan finde af LEGO® sæt på Legesiden, men i takt med at webshoppen vokser, kommer der også større og større udvalg. Så en stor TAK skal lyde til alle der handler på Legesiden, og vi vil gøre vores aller ypperste for, at alle får en rigtig god oplevelse hos os.

 

 

Kærlig hilsen
Line og Mathias

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legesiden ©2023